• zwembad aanleggen
  • zwemvijver aanleggen
  • infraroodcabines
  • zwembadbouwer
  • zwemvijver
  • Zwembadenplus
  • MAGAZINE

    Zwembadenplus 2023/2024

    Uw bron van informatie over zwembaden, zwemvijvers, wellness en lifestyle. Te verkrijgen in Carrefour, Delhaize of de betere dagbladhandel.
    magazinebestellen

Zwemvijver aanleggen, zwembad aanleggen of wellness bij u thuis? Op Zwembadenplus leest u er alles over.

Wilt u een zwembad kopen en laten aanleggen? Twijfelt u nog tussen een bouwkundig zwembad of een monoblok zwembad (inbouwzwembaden)? Of gaat u liever voor een houten zwembad (opbouwzwembad)?

Misschien wilt u liever een zwemvijver laten aanleggen? Of hebt u interesse in wellness bij u thuis? U heeft dan de keuze tussen sauna's, infraroodcabines of stoomcabines (hammams). In ons magazine Zwembadenplus en op Zwembadenplus.be leest u er alles over.

Steeds meer mensen opteren voor het aanleggen van een zwembad of zwemvijver in eigen tuin. Wat in de jaren '70 nog vrijwel onbereikbaar was, is vandaag een trend geworden. Een zwembad of zwemvijver aanleggen in je eigen tuin of huis is geen droom meer, maar een onderdeel van een dynamische levensstijl. De belangstelling voor sauna's, infraroodcabines en spa's groeit evenredig.

Goede, degelijke en attractieve informatie over aanleg, onderhoud of renovatie van zwembaden, zwemvijvers en wellness was tot vandaag een van de minpunten in deze ontwikkeling. Wat is de kostprijs van een zwembad? Hoe ga je een zwembad verwarmen? Waar moet je op letten bij de aanleg van een zwemvijver? Welke warmtepomp past het best bij welk soort zwembad? Welke zwembadbouwers zijn er op de markt?

Op al die vragen vind je een antwoord in het magazine Zwembadenplus, het meest complete magazine over zwembaden, zwemvijvers, wellness bij je thuis. De meest recente editie is te koop bij het warenhuis en de dagbladhandel.

Op zoek naar iemand voor de aanleg of de bouw van je zwembad, je zwemvijver of je privé sauna? Zwembadenplus.be maakt het zoeken naar zwembadbouwers nu nog makkelijker met deze portaalsite. Vind een zwembadbouwer, zwemvijverbouwer of wellnessbouwer bij jou in de buurt en vergelijk.

 

lees meer