Swimming in the pool

I was talking to my honey
Talking really cool
I was talking like a fool
Talking to my baby
I said wouldn’t it be funny
Wouldn’t it be cool
To go swimming in the pool

Bart Peeters en zijn Radio’s zongen al over het plezier van te zwemmen in ‘the pool’. In hun lied dat overduidelijk blijk geeft van Peeters’ slecht karakter, loopt het slechter – en ook wel grappiger – af dan in de werkelijkheid: de zwemmer van de song sprong uit liefde voor zijn meisje in het water. En vergat dat hij niet kon zwemmen …

Gelukkig kunnen de kleine en grotere gasten bij deze zonovergoten poolparty dat wel. De pool in kwestie is een flink uit de kluiten gewassen zwemvijver van amper een jaar oud. Hij is bekleed met een klassieke zwarte EPDM-folie en afgeboord met ecolatten. De houten vlonder met trapladder doet ook dienst als springplank.

Terwijl de volwassenen nippen van een glaasje sprankelende cava, leven de kids zich helemaal uit in het water. Dé attractie is de zwart-witte border collie die zelf niet weet waar eerst te kijken. Als een volwaardige herdershond en rennend langs de contouren van de vijver, verliest hij de zijn ‘kudde’ geen moment uit het oog.

De geur van versgebakken vis verspreidt zich langzaam over de tuin en doet de gasten watertanden. Later op de avond zal een verse paëlla datzelfde doen. Als de nacht valt is het ontspannen geblazen: in de spa, bij de gashaard of de vuurschaal, in de riante buitensauna. Dit is het goede leven, zoveel is zeker.Geniet van sauna en tuin
Met de Eclips trekt Alpha Industries naar buiten. In deze tonvormige, oerdegelijke en bijzonder luxueuze sauna is er plaats voor 6 personen. Om te zorgen voor zuivere, pure lucht is de achterwand opgetrokken uit zoutsteen. Voor wie genoegen neemt met de versie zonder kleurentherapie, is een elektrische aansluiting niet eens nodig. De sauna is immers houtgestookt. Het prachtige uitzicht op de natuur in je tuin krijg je er gratis bij. 
www.alpha-industries.euEen groot groen ei
Geïnspireerd op een Oost-Aziatische kleioven van 3.000 jaar geleden is de Big Green Egg uitgegroeid tot een hebbeding voor barbecuefanaten. Vervaardigd van ruimtevaartkeramiek is hij uiterst duurzaam. De buitenwand wordt nooit gloeiend heet. Het is een barbecue waarin het vlees sappig blijft, maar die ook kan dienen als heus openluchtrestaurant. 
www.biggreenegg.euBlij cocoonen met tuinhaard
Met de wens om zo lang mogelijk te genieten van het buitenseizoen groeit de populariteit van tuinhaarden. Het gamma van Happy Cocooning komt aan die vraag tegemoet. Het zijn gashaarden in weerbestendig materiaal met een enorm gebruiksgemak. Ze brengen sfeer én warmte. Een uitstekend glas wijn en een toffe gesprekspartner erbij en je avond kan niet meer stuk. 
www.happycocooning.comPassie voor bloemen

Niets zo mooi als verse bloemen om je tuinmeubels mee te versieren. Je gasten verkeren spontaan in een opgewekte stemming. Philippe Bas – ‘Florale passie’ is zijn motto – deed zijn duit in het zakje met enkele kleurrijke creaties. Eentje met Rainbowfoam, een ander met bloemen in bolvormige vaasjes en nog een rechthoekige kleurenfantasie. Tip van de meester zelf: plaats verse snijbloemen nooit in de volle zon.
www.philippebas.beSarena Bay op 1
De Sarena Bay, een spa van Dimension 1, is een van de meest luxueuze bubbelbaden ter wereld. In tegenstelling tot gewone, vierkante spa’s, is zijn gepatenteerde, kromlijnige ontwerp beslist een eyecatcher in je tuin. 
www.d1spas.comGloedmooi
WALFiLii produceert plantenbakken uit polyester, staal en cortenstaal. De polyester bakken bestaan in alle kleuren en vormen. De staalvarianten hebben een schitterende roestkleur. Uit cortenstaal maakt WALFiLii ook vuurschalen. Voor een gloedmooie avond.
www.walfilii.comTeppanyaki vintage orange
Indu+ brengt een succesvolle collectie mobiele kooktrolleys op de markt. Tijdens deze party werd een lekker stukje vis klaargemaakt op de ServeBoy Orange Unico met een teppanyaki-kookplaat op inductie. Teppanyaki is afkomstig uit Japan, waarbij ‘teppan’ staat voor ‘ijzeren plaat’ en ‘yaki’ voor ‘gebakken’. Koken op teppanyaki is eenvoudig, lekker en gezond omdat je weinig vet gebruikt. 
www.induplus.eu