Zwembaden

Realisatie van Willy Naessens Swimming Pools

Willy Naessens Swimming Pools

 1. Kortrijkstraat 66
 2. 9790 Wortegem-Petegem
 3. 0032 55 39 03 90
 4. info@swimmingpools.be
 5. www.swimmingpools.be
Zwembad paspoort
 1. Afmetingen: 9.50m  x 4.50m
 2. Diepte: 1.50m tot 1.65m
 3. Bodem en wanden: Beton
 4. Afwerking: PVC Liner Grijs
 5. Type pomp: Badu 90
 6. Type filter: Triton Clearpro TR60
 7. Verwarming: SWEP warmtewisselaar 60kW/u
 8. Afdekking: Automatisch rolluik met transparante polycarbonaat lamellen (plage-rolluik)
 9. Afboording: Grijze Gevlamde graniet
 10. Terras: Grijze gevlamde graniet

Binnenzwembad, Sinaai

Een binnenzwembad is steeds een technisch huzarenstukje. Er moet namelijk een evenwicht gemaakt worden tussen de warmte van het zwembad, de warmte van de woning en de luchtvochtigheid. Een degelijke ontvochtiging speelt daar een belangrijke rol in. Willy Naessens Swimming Pools berekent op voorhand welke installatie ideaal is voor uw zwembadomgeving. Zo creëer je de ideale wellnessomgeving.

Een binnenzwembad is meer dan een zwembad alleen, dat zie ook aan dit project. Een groot scherm, een surround geluidsinstallatie en een haardvuur op gas zorgen voor de ideale sfeer om zorgeloos te ontspannen.

Naast de gewone technische installatie plaats je bij een binnenzwembad steeds een ontvochtiging. De afwerking met een PVC liner zorgt een mooie, egale kleur van het zwembadwater. Op die manier draagt de binnenbekleding bij aan de rust in de omgeving.

Ook bij dit binnenzwembad werd een automatisch rolluik voorzien. Dat rolluik dient hier niet om vuil uit het zwembad te houden maar heeft uitsluitend een isolerende functie. 80% van het warmteverlies verloopt via het wateroppervlakte. Door het zwembad af te dekken met een rolluik kan je dit warmteverlies beperken. Een rolluik bij een binnenzwembad is dus zeker een interessante investering.