Zwembaden

Realisatie van ClimaWorld

ClimaWorld

ClimaWorld
  1. Kalvekeetdijk 187
  2. 8300 Knokke-Heist
  1. +32 50 62 84 87
  2. [email protected]

30 jaar solide ervaring in spa’s, swimspa’s en covers

30 jaar solide ervaring in spa’s, swimspa’s, covers en waterbehandeling, dat biedt ClimaWorld®. Lang voor het woord ‘wellness’ uitgevonden werd, wist ClimaWorld® al wat hardwerkende mensen nodig hebben om volledig te ontspannen. Maar ClimaWorld® rust niet op zijn lauweren, innovatie ligt hen nauw aan het hart. Geen wonder dus dat dit bedrijf regelmatig in de prijzen valt bij internationale wedstrijden. ClimaWorld® behaalde in 2009 ook als eerste in de spa- en swimspamarkt van de Benelux zijn ISO 9001:2008 kwaliteitslabel.

Spa’s
De masserende stralen van het water, de warme temperatuur die de spieren doet ontspannen: een spa betekent een heel jaar rond ontspannende momenten alleen of met je gezin. ClimaWorld® biedt vele mogelijkheden zodat je altijd een model op jouw maat vindt. Ergonomische lig- en zitplaatsen die optimaal comfort bieden, een overflowspa die het waterniveau automatisch aanpast aan het aantal mensen of een luxespa bezet met mozaïektegeltjes? De keuze is groot. Zie je wat op tegen het onderhoud van zo’n spa? Dan ga je voor de Self-Cleaning-spa’s die zichzelf op een energievriendelijke manier reinigen via een wand- en bodemafzuiging. Na 15 minuten is het water weer helemaal zuiver en klaar voor de volgende sessie.

Swimspa’s
Een klassieke spa is voor sommige mensen te beperkt. Zij willen wat meer actie, zonder de hydrotherapie te verliezen. Een swimspa vormt het perfecte antwoord op deze behoefte. Het ene deel van het bad bestaat uit zitplaatsen met masserende stralen. In het andere deel van het bad kan naar hartenlust gespeeld of gezwommen worden. Voor de rustige zwemmer is de Aquasport een gedroomde oplossing: bijzonder prijsvriendelijk en dankzij de antislipbodem ook geschikt voor aquagymoefeningen. De tegenstroom van deze swimspa is de lightversie van de Aquatrainer. Die is volledig op maat van de meer competitieve sporter dankzij zijn krachtige tegenstroom. Beide swimspa’s behoren tot de Self-Cleaning-reeks waardoor het onderhoud herleid wordt tot een absoluut minimum. De mosaic swimspa is een streling voor het oog: volledig betegeld en tot in de kleinste details afgewerkt zonder afbreuk te doen aan de vele mogelijkheden. Zowel hydrotherapie als krachttraining blijven mogelijk. Met het regelbare zwemsysteem personaliseer je iedere training. Daarna is het genieten geblazen dankzij de hydrotherapie. Dit bad is het meest gebruiksvriendelijke en energiezuinige onder de swimspa’s.

Covers
Naast spa’s is ClimaWorld® ook een topspeler als het over zwembad- en spacovers gaat. De meest buitengewone modellen zijn zonder meer de HydroCover voor spa’s en de ClimaWorld® Cover voor zwembaden en swimspa’s. De HydroCover biedt bescherming tegen regen en sneeuw. De zijflappen houden de wind tegen maar geven ook meer privacy. Laat je de cover helemaal neer, dan is het meteen een hoogkwalitatieve afdekking die vuil tegenhoudt en verdamping en afkoeling van het water tegengaat.

De ClimaWorld® Cover voor zwembaden en swimspa’s is nog zo’n geniale uitvinding. De isolerende cover in harde kunststof doet immers tegelijk dienst als terras, zelfs als hij over het zwembad ligt. Zijn draagkracht is zo groot dat er zonder probleem een buitensalon op geplaatst kan worden. Schuif je de cover open, dan zorgt het terras voor direct contact met de mensen in het water. Gezellig, maar ook ideaal om de kinderen in het oog te houden.

2011 Winnaar wellness@home buiten categorie (Belgische Zwembad-, Sauna- en Zwemvijverbouwerwedstrijd)
Hydropool Platinum Award winner 2012 - Recognizing Excellence in Marketing, Sales and Customer Service