Zwembaden

Realisatie van Schreppie Pools BVBA

Schreppie Pools BVBA

Schreppie Pools BVBA
 1. Bijenpad 29
 2. 2450 Meerhout
 1. +32 (0)14 75 00 62
 2. [email protected]
Zwembad paspoort
 1. Afmetingen: 9,7 m x 4 m x 1,5 m
 2. Gegoten betonnen kuip met hoektrap
 3. Isolatie van bodem en wand
 4. Lichtgrijze alkorplan 2000 folie, ter plaatse gelast
 5. Lamellenafdekking: Aquatop PVC Solar ingebouwd in de wand
 6. Boordstenen van 1 m² uit grijze, Chinese graniet en op maat gemaakt
 7. Pentair Triton II filter met Clear Pro-technologie en MJB pomp
 8. Hayward zoutelektrolyse Aquarite Pro
 9. Warmtepomp van Hayward Sumheat
 10. Grijze inbouwstukken van Hayward
 11. Kostprijs: 47.000 euro (geplaatst, BTW incl.)

Bouwkundig foliebad

Een mooie afwerking en degelijke kwaliteit tegen een zachte prijs

In deze woelige tijden wordt ons huis meer en meer een plek waar we tot rust willen komen. Ver weg van de verplichtingen, dichtbij gewoon ‘zijn’. We willen thuis ontstressen en relaxen. Schreppie Pools is de vakman die uw persoonlijke oase van zwemplezier met de grootste zorg en tegen een correcte prijs vormgeeft.

Meermaals goud

In de 7 jaar dat Schreppie Pools de dromen van haar klanten waarmaakt, viel het al 5 keer in de prijzen bij de wedstrijd ‘Zwembadbouwer van het jaar’. Ook in 2012 behaalde het bedrijf alweer een gouden plak. Dat brengt het totaal op 4 keer goud en 1 keer zilver. Een prestatie die weinigen hen nadoen!

Visie

An Schreppers en Bart en Frank Huygens hebben een duidelijke visie op wat ze willen bieden: degelijke, op maat gebouwde zwembaden voor ieders budget. Dat is de kernactiviteit en daar wordt niet van afgeweken. Alleen zo kunnen een mooie afwerkingsgraad en een goede kwaliteit hand in hand gaan met een zachte prijs.

Evolutie

Tegelijk is Schreppie Pools een dynamisch bedrijf dat steeds op zoek gaat naar een verbetering en verfijning van zijn aanbod. In 2012 bouwde het met succes de eerste overloopprojecten, afgewerkt met folie en met de beste, energievriendelijke filtratietechnieken. De eerste met moza.ek afgewerkte skimmerbaden zijn reeds in opbouw. Het doel voor de nabije toekomst is dan ook het aanbieden van overloopbaden van een zeer hoge kwaliteit en afgewerkt met moza.ektegels tegen een betaalbare prijs.

Extra service

De klanten van Schreppie Pools kunnen ook na de realisatie van hun project blijven rekenen op de steun en knowhow van An, Bart en Frank. Klanten kunnen in de nieuwe toonzaal seminaries volgen over goed zwembadbeheer. Vanaf 2013 krijgen ze ook de mogelijkheid zich in te schrijven voor een onderhoudscontract op maat. 

Zo blijft Schreppie Pools steeds vernieuwen met de beste prijs-kwaliteitverhouding in het achterhoofd.