Zwembaden

Realisatie van Eddy Van de Kerkhof

Eddy Van de Kerkhof

  1. Winkel 42
  2. 2300 Turnhout
  3. +32 14 85 33 75
  4. info@eddyvandekerkhof.be
  5. http://www.eddyvandekerkhof.be
Zwembad paspoort
  1. Poolhouse: houtskeletbouw met Thermowood gevelbekleding
  2. Terras: Belgische blauwe hardsteen
  3. Waterbehandeling: automatische digitale zoutelektrolyse
  4. Verwarming: warmtepomp gecombineerd met zonneverwarming
  5. Roldek: Solar van Ocea

Project Noorderkempen

Eddy Van de Kerkhof bouwt zwembaden, poolhouses, sauna’s en wellnessruimtes. Het bedrijf heeft als toegevoegde waarde dat het zowel basic zwembaden aan betaalbare prijzen bouwt, maar ook totaalprojecten uitvoert waarbij de eigenaar totaal geen omkijken heeft naar opvolging van de werf. Firma Eddy Van de Kerkhof neemt alle taken ter harte, zorgt voor de coördinatie van alle werken en communicatie met onderaannemers: van het uitgraven tot het opleveren van poolhouse, jacuzzi, wellnessruimte, tuinmeubelen en alles wat in de offerte opgenomen werd. Dankzij de coördinatie van alle werken heeft de klant slechts één aanspreekpunt en is een snelle afwerking en oplevering gegarandeerd.

Kindvriendelijk en onderhoudsvrij

In de Noorderkempen kreeg Eddy Van de Kerkhof de opdracht om een kindvriendelijk zwembad te bouwen waaraan zo weinig mogelijk onderhoud te pas zou komen. Het bedrijf ontwierp en plaatste een volledig project met een esthetisch fraai bouwkundig foliebad met een ondiep gedeelte voor de kinderen en een prachtige poolhouse. Bad en poolhouse werden achter in de tuin aangelegd, georiënteerd op het zuiden om maximaal profijt te hebben van de zon. 
Het poolhouse werd opgetrokken in houtskeletbouw met Thermowood gevelbekleding. Het werd via een fraaie houten afschutting volledig geïntegreerd in de tuin. Het terras rond het zwembad werd uitgevoerd in Belgische blauwe hardsteen voor een tijdloze look.

Duurzaamheid en gebruiksgemak 

Voor de techniek werd gekozen voor duurzaamheid en gebruiksgemak. Voor de waterbehandeling werd een automatische digitale zoutelektrolyse geïnstalleerd. Een dergelijk systeem behoeft weinig onderhoud, is milieu- en huidvriendelijk en het garandeert een optimale kwaliteit van het water. De verwarming bestaat uit een warmtepomp gecombineerd met zonneverwarming. Het Solar roldek van Ocea zorgt op zijn beurt voor de veiligheid van de spelende kinderen en voor extra warmte aan het water.