Zwembaden

Realisatie van Eurotrading Agency

Eurotrading Agency

  1. Industriepark 1110
  2. 3545 Halen
  3. +32 13 55 54 72
  4. info@eurotradingagency.com
  5. http://www.eurotradingagency.com

High tech technologie en een perfecte ontspanning

Jezelf verwennen? Dat doe je in een Dimension One Spa en zeker in de Aurora. Deze spa is een van de vlaggeschepen van dit Amerikaans bedrijf. Onderzoek en innovatie zorgden hier voor een perfecte spa-experience. Door middel van high tech applicaties zorgde D1spas er namelijk voor dat de Aurora een tempel van weldadigheid wordt waarin je kan wegsmelten, je spieren zich heerlijk ontspannen en waar al je geestelijke beslommeringen verdwijnen.

D1 spa’s zijn state-of-the art. Het bedrijf slaagt er in haar spa’s steeds verder te ontwikkelen in de richting van de perfecte waterontspanning. D1 draagt namelijk al meer dan drie decennia de passie voor innovatie hoog in het vaandel. Dat resulteert in een aantal ontwikkelingen die het relaxen nog prettiger maken.

Het NeckFlex™ instelbaar hoofdkussen
Het NeckFlex™-kussen biedt de allerbeste ervaring in hydro precisiemassage. Het systeem heeft vier krachtige, instelbare jets die ergonomisch zijn ingebed in een gebogen en gevoerde hoofdsteun. Van elk jet kan je het watervolume en de spuithoek instellen. De hoogte van de gevoerde hoofdsteun is ook instelbaar op vijf verschillende hoogtes, zodat ze perfect aangepast is aan ieder hoofd en lichaamslengte. Dit instelbare nekkussen met massagestralers is uniek in de branche.

UltraLounge-zitbank
Water bezit de kracht om je psychisch te verfrissen, mentale brandstof bij te tanken en het lichaam te ontspannen. D1 maakt de kracht van water werkzaam met UltraLounge, de “bad-in-bad”-massagezitbank die de massage van kop tot teen voorziet. Daardoor spoelen spanningen en problemen van je af en kan je voluit genieten van een volmaakte hydrotherapie. De UltraLounge-zitbank is gebaseerd op D1’s principes van de hydronomie en dus voorzien van de vele extra’s van de UltraLounge zoals anti-wegdrijfdesign, passende vormen voor je benen en Tactiele Therapie voor je polsen en handen. Laat je eens lekker verwennen. Op de UltraLounge.

Tactiele Therapie
De antieke kunst van de reflexologie en acupressuur verlichten al eeuwenlang kwaaltjes en pijnen van miljoenen mensen over de hele wereld. D1’s Tactiele Therapie bestaat uit de aanwezigheid van therapeutische “bultjes” van verschillende grootte die gegroepeerd zijn op de belangrijke acupressuurpunten van armen, handen, polsen en voeten. De tasttherapie bultjes stimuleren bepaalde punten op deze plaatsen, wat een “onderwater” acupressuurmassage oplevert.

Accent Ring-Jets
De yin en yang van vorm en functie vloeien naadloos in elkaar over in het design van D1’s Accent Ring-Jet. De AR-Jet mengt gebruiksvriendelijkheid met esthetisch genot. Zijn hoekige kant werd ontworpen om de gebruiker de beste controle op de tast te geven. Je hebt dus geen last meer van glibberige onderwaterstralers, maar kan genieten van een gemakkelijke bediening, ongeacht de grootte of kracht van je hand. Bovendien is D1’s magnifieke Typhoon-jet ontworpen voor een krachtige, verticale waterstraal in het voetenbassin. De Typhoon-jet stuwt grote hoeveelheden water naar boven die voeten en benen masseren.