WellnessBouwer

Realisatie van Axess


Axess

  1. Egide Walschaertsstraat 22 M
  2. 2800 Mechelen
  3. +32 15 338 010
  4. info@axess-europe.com
  5. http://www.axess-europe.com

Wellness paspoort
  1. Breedte: van 2,5 tot 4,5 m
  2. Lengte: van 4,2 tot 10,6 m
  3. Hoogte: varieert van 2,20 tot 2,90 m en je kan gaan van twee tot vijf apart verschuifbare segmenten
-->


Langer buiten genieten dankzij CORSO

Er is niets zo onvoorspelbaar als het Belgische weer en dus hebben wij Belgen het moeilijk om volop te genieten van onze tuin, terras en zwembad. Maar dat is zonder de waard gerekend, in casu Alukov, de Tsjechische producent van zwembad-, spa- en patiooverkapping, die er voor zorgt dat je zelfs met slecht weer toch kan genieten van het buitengevoel.

Als je op zoek bent naar een plek waar je kan ontspannen, genieten van je tuin en waar je niet beperkt wordt door wind en regen, dan zit je goed met de telescopische terrasoverkapping van ALUKOV. Dankzij slimme beglazing slaagde deze producent er in om je niet alleen warm en droog te houden, maar dat tevens te doen met een zeer lichte en elegante uitstraling. Je patio-overkapping is daardoor een extra esthetisch element in je buitenbeleving. De hele constructie is sterk en licht dankzij de telescopische behuizing. Door het gemak waarmee je de verschillende delen open kan schuiven, kan je naar hartenlust frisse lucht binnen laten. Want zoals de naam - 3Seasons™ -al doet vermoeden, kan je de behuizing en de nieuw gecreëerde ruimte zowel in de lente als in de zomer en de herfst gebruiken.

CORSO
Het model CORSO is een unieke oplossing voor je terras. De aangebouwde structuren met de verticale wanden laten je toe om de binnenruimte van de behuizing maximaal te benutten en zorgen ervoor dat je deze veranda optimaal gebruikt. De hele behuizing werkt op twee rails. Één ervan is gemonteerd tegen de gevel van het huis en één op de grond. Dankzij deze rails kun je elk gedeelte schuiven in beide richtingen. Alleen op die manier kan je genieten van je terras in zonnige dagen maar ook als het regent.

Eindeloos veel toepassingen
Er zijn eindeloos veel toepassingen van de patio-overkapping. Je kan er een nieuwe rookruimte, een overdekte eethoek, een poolhouse of gewoon een opslagruimte van maken. En er is nog een kostenbesparende factor. Dankzij de patiobehuizing CORSO vermindert het warmteverlies substantieel en kan je ferm besparen op de stookkosten. De CORSO is verkrijgbaar in breedtes van 2,5 tot 4,5 m en in lengtes van 4,2 tot 10,6 m. De hoogte varieert van 2,20 tot 2,90 m en je kan gaan van twee tot vijf apart verschuifbare segmenten. De overkappingen bestaan in vijf kleuren: zilver, wit, beige, antracietgrijs en antiek bruin.

Alukov
Alukov is een 100 % Tsjechische fabrikant van zwembad- , spa- en patiooverkappingen. Het bedrijf werd opgericht in 1995. Sindsdien vonden meer dan 15.000 klanten over de hele wereld de weg naar hun producten. Met een jaarlijkse productie van meer dan 3.000 behuizingen is Alukov een van de toonaangevende producenten van zwembad-, spa- en patio-overkappingen in Europa. Sinds de oprichting heeft Alukov een sterke reputatie opgebouwd als een van de belangrijkste vernieuwers op het gebied van de technologische ontwikkeling van de zwembadoverkappingen. Het bedrijf maakt zich sterk om ieder jaar innovatieve technische oplossingen en nieuwe modellen van overkappingen te presenteren. Alukov behuizingen worden geëxporteerd over heel de wereld. Voor de Benelux werkt Alukov reeds 13 jaar samen met de firma AXESS te Mechelen, die als officiële invoerder, samen met de professionele veranda en zwembadbouwers een aanzienlijk cliënteel heeft uitgebouwd.