Zwembaden

Realisatie van Willy Naessens Swimming Pools

Willy Naessens Swimming Pools

 1. Kortrijkstraat 66
 2. 9790 Wortegem-Petegem
 3. 0032 55 39 03 90
 4. info@swimmingpools.be
 5. www.swimmingpools.be
Zwembad paspoort
 1. Afmetingen: 12m x 5m x 1,5m
 2. Bekleding: PVC Liner Donkergrijs
 3. Boordstenen: Montel Patinato
 4. Varia:
  1. Halogeen verlichting
  2. Automatische dosering pH en Chloor
  3. Type filter: Zandfilter Triton TR100 Clear Pro 22m³/u
  4. Verwarming: Warmtepomp Zodiac 15kW
  5. Afdekking: Automatisch rolluik met solar lamellen

Woning en zwembad in harmonie

Deze klant te Kortrijk kwam bij Willy Naessens Swimming Pools terecht dankzij onze uitstekende reputatie. Het doel was een zwembadomgeving creëren die in harmonie is met de woning. Dankzij een uitstekende begeleiding tijdens de eerste gesprekken is dit wonderwel geslaagd.

Het uiteindelijke zwembad heeft een volume van ongeveer 90m³ water. Het onderhoud van dit zwembad is deels geautomatiseerd met een doseerinstallatie voor chloor en pH. Op die manier dient de klant niet dagelijks de waterkwaliteit te meten.

Naast de bouw van het zwembad stond Willy Naessens Swimming Pools ook in voor het uitgraven en gieten van de betonnen vloerplaat voor het houten terras. Daarbij werd ook bekisting voorzien om een uitsparing te creëren voor planten.

Het resultaat is meer dan geslaagd, zeker wanneer ’s avonds de halogeenverlichting aanstaat.

Zoals elk zwembad van Willy Naessens Swimming Pools is het een bouwkundig zwembad en bestaat de kuip dus uitsluitend uit gewapend beton.

De afwerking van dit zwembad gebeurde met een donkergrijze PVC Liner. Daarom werden ook de inbouwstukken in dezelfde kleur voorzien.

Daarnaast beschikt het zwembad zowel over een automatisch rolluik met solar lamellen als over een automatische waterbehandeling.