Zwembaden

Realisatie van Willy Naessens Swimming Pools

Willy Naessens Swimming Pools

 1. Kortrijkstraat 66
 2. 9790 Wortegem-Petegem
 3. 0032 55 39 03 90
 4. info@swimmingpools.be
 5. www.swimmingpools.be
Zwembad paspoort
 1. Afmetingen: 11m x 6.50m
 2. Diepte: 1.36m
 3. Bodem en wanden: beton
 4. Afwerking: PVC Liner imitatie mozaïek grijs met grijze antislip bodem
 5. Type filter: Conform Vlarem II
 6. Verwarming: Zodiac warmtepomp Powerfirst 15 – 3-fasig
 7. Afdekking: Automatisch rolluik met grijze lamellen
 8. Afboording: Gevlamde graniet
 9. Terras: Gevlamde graniet

Buitenzwembad op dak Mercure Hotel, Blankenberge

Dit project is een bouwkundige parel. Het zwembad werd op het dak gebouwd van het aanpalende stationsgebouw naast het Mercure Hotel te Blankenberge. Vooraleer Willy Naessens Swimming Pools aan de bouw van het zwembad begon, werd er eerst een grondig onderzoek gevoerd inzake stabiliteit en veiligheid.

Het resultaat is een zwembad op een dak: the sky is the limit! In en rondom het zwembad heb je een zicht op de volledige stad. Het zorgt voor een unieke ervaring bij de hotelgasten.

Op technisch vlak werd de volledige filterinstallatie conform de VLAREM II-wetgeving geïnstalleerd. Dat zorgt voor een veilige en een gezonde zwemomgeving.

Zoals elk Willy Naessens-zwembad werd ook hier gekozen voor een betonnen zwembadkuip. Dat is trouwens de enige kuip die aanvaard wordt voor een publiek zwembad. Dat bewijst nog maar eens waarom een betonnen zwembadkuip de meest duurzame oplossing is inzake zwembadbouw.

Het skimmerzwembad werd afgewerkt met een PVC liner met een imitatie mozaïek op. Voor extra veiligheid te creëren, koos de bouwheer voor een antislip bodem. De terrassen rondom het zwembad werden afgewerkt met een gevlamde graniet.