Zwembaden

Realisatie van CBC Zwembaden bvba

CBC Zwembaden bvba

 1. Baalsesteenweg 50
 2. 3130 Begijnendijk
 3. +32 16 60 46 17
 4. info@cbc-zwembaden.be
 5. http://www.zwembaden-cbc.be
Zwembad paspoort
 1. Afmetingen: 10 x 4 m en 1,5 m diep
 2. 2 geïntegreerde ligzetels
 3. Zelfaanzuigende centrifugaalpomp type Superflo en een zandfilter type Triton, beide van Pentair
 4. Geluidsarme, Powerfirst Premium-warmtepomp van Zodiac
 5. Automatische waterbehandeling: Security Pool SP pH-redox van Hanna Instruments
 6. Ingebouwde afdekking met solarlamellen
 7. Boordsteen: Marlux Manhattan-tegel van 60x60 cm
 8. 4 ledlampen van 24 W, ingebouwd in de inspuiters

Dromen binnen uw budget

Toen de eigenaars van dit zwembad voor de eerste keer in contact kwamen met CBC Zwembaden, werd snel duidelijk dat er een ‘klik’ was. Dat positieve gevoel werd in verdere gesprekken versterkt en samen creëerden ze een mooi concept dat helemaal beantwoordde aan de dromen van de klant en paste binnen het vooropgestelde budget.

Het Monoblok bad

Het blauwe, polyester ‘Madrid’ bad van Decopiscines Emporda is 10 x 4 m en 1,5 m diep. Het heeft 2 geïntegreerde ligzetels zodat je in het water kunt relaxen. De wanden en de bodem van dit bad uit één stuk zijn verstevigd met een honingraatstructuur en de rechte inlooptrap is voorzien van een antislipafwerking. Wat het bad zo bijzonder maakt, is zonder twijfel de hoogwaterlijnskimmer die voor een stijlvolle en strakke uitstraling zorgt.

Technische installatie

Het water wordt gefilterd door een zelfaanzuigende centrifugaalpomp type Superflo en een zandfilter type Triton, beide van Pentair. Een schakelkast met differentieelbeveiliging en instelbare filtertijden zorgt voor een optimaal gebruiksgemak. De geluidsarme, Powerfirst Premium-warmtepomp van Zodiac zorgt op ieder moment voor een aangename watertemperatuur. Dankzij de automatische waterbehandeling, de Security Pool SP pH-redox van Hanna Instruments, vraagt dit bad een minimum aan onderhoud en producten. Daardoor is er geen vervelende chloorgeur en is de klant toch zeker van kraakhelder en hygi.nisch water. Het enige dat hij moet doen, is genieten.

Afdekking

Om de warmte van het water zoveel mogelijk te behouden, werd gekozen voor een ingebouwde afdekking met solarlamellen. Deze transparante lamellen slaan de warmte van de zon op en geven ze af aan het water zodat dit extra opwarmt. Een welkome bezuiniging op uw elektriciteitsrekening. Het rolluik is zodanig aangepast dat er een hoge waterstand tot net onder de boordsteen gecre.erd is. Het wordt bediend met een afstandsbediening.

Afboording en verlichting

Het bad werd afgeboord met een Marlux Manhattan -tegel van 60x60 cm. Doordat dezelfde steen gekozen werd voor het terras, krijg je een esthetisch en modern geheel. De 4 ledlampen van 24 W, ingebouwd in de inspuiters, zorgen voor sfeervolle avonden. De lampen verbruiken weinig energie, hebben een zeer lange levensduur en zijn makkelijk te bedienen met een afstandsbediening.

Poolhouse

Het strakke, sobere poolhouse, afgewerkt in hout met crepie, werd helemaal achteraan in de tuin geplaatst en doet dienst als kleedruimte. Achter het poolhouse staat de technische ruimte waarin al de apparatuur van het zwembad is ge.nstalleerd. In de wand en plafond van het terras van het poolhouse werden spots en wandverlichting verwerkt zodat het er aangenaam verpozen is op een warme zomeravond. Zo creëerde CBC Zwembaden in overleg met de eigenaars een uniek concept dat de mogelijkheden van de tuin en de wensen van de klant combineert. CBC Zwembaden werkt bovendien enkel met eigen mensen en beschikt over al het nodige materiaal, inclusief een kraan om de materialen over het huis te tillen. Een bewuste keuze die de prijs van zijn projecten ten goede komt. Om de welnesservaring compleet te maken kan CBC Zwembaden voortaan ook kwalitatief hoogstaande spa’s en sauna’s leveren en installeren.

Voor alle bijkomende onderhoudsproducten en toebehoren voor het zwembad kan je terecht in de winkel met toonzaal en testcenter te Begijnendijk.