Zwembaden

Realisatie van Alpha Industries AWT bvba

Alpha Industries AWT bvba

Alpha Industries AWT bvba
  1. Stadsheide 27
  2. 3500 Hasselt
  1. +32 11 30 13 80
  2. [email protected]

Lounge infrarood cabine

ALPHA WELLNESS SENSATIONS

Alpha Wellness Sensations (AWS) is de internationale marktleider voor trendsettende innovaties. Het bedrijf ontwerpt, produceert en monteert hoogwaardige wellnessproducten aan competitieve prijzen. Ook AWS brengt tal van bijzondere nieuwigheden op de markt.

Infrawave Relax Lounge

Deze ergonomische IR-straler is een wereldprimeur met patent. De ligbank is perfect afgestemd op de menselijke anatomie, terwijl de fullspectrum infraroodstralers in het rugbereik voor een unieke beleving zorgen. Door de lengte van 105 centimeter is de stralingsoppervlakte een stuk langer dan die van de concurrentie. De rugstraler bereikt het dieper liggende spierweefsel – van de onderrug tot aan de nek – en heft een gunstig effect op de bloedsomloop, gewrichtspijn, spierspanning en aandoeningen van de wervelkolom. De Infrawave Relax Lounge in Canadees rood cederhout wordt duurzaam geproduceerdin Europa, en straalt evenveel stijl als warmte uit.

Gasoven Kusatek

Met Kusatek maakt AWS gasovens beschikbaar voor privégebruikers – ideaal voor wie niet over voldoende stroomvoorziening beschikt. Met een gasoven – aangesloten op gasflessen of een gastank – vermijdt u het gedoe en de nadelen van stoken met hout. De Kusatek oven produceert 10 tot 90 kW. De grootste voordelen: aanzienlijk lagere verbruikskosten, minder emissie en betere opgietsessies door de hogere temperatuur van de stenen.