Zwembaden

Realisatie van Zwembaden Bollen

Zwembaden Bollen

Zwembaden Bollen
 1. Bredestraat 53
 2. 3470 Kortenaken
 1. +32 (0) 16 89 96 18
 2. [email protected]
Zwembad paspoort
 1. Afmetingen: 11m x 4m
 2. Diepte:1.50m
 3. Bodem en wanden: Full vinylester monoblok met isolerende honingraatstructuur en levenslange waarborg geplaatst in gewapende chape.
 4. Afwerking: Pearl Grey kleur en 4 witte LED Spots
 5. Type pomp: Warmtepomp Hydro Pro pemium en 19 kw inverter zuinig type
 6. Type filter: Varioflow Pentair filterpomp met frequentieregeling zodat het debiet kan geregeld worden in functie van de dag/nacht temperatuur, water temperatuur en gebruiksfrequentie.
 7. Afdekking: Covrex® Classic automatische rolluik in staalgrijs met 2 geïntegreerde vaste skimmers
 8. Afboording: Keramische boordstenen op maat gemaakt in combinatie met een houten terras
 9. Extra: Bijpassende poolhouse ontworpen naar wensen van de klant.

La Plage 11 in kuringen

Dit bad werd ontworpen voor pure ontspanning in combinatie met sportief zwemmen. Dit high-end energiezuinig zwembad heeft een uitzonderlijk design rond zijn trap; de eerste trede vormt een echt onderwaterzitbank, wat benut kan worden als een plaats om te rusten of voor kinderen die een beetje wensen te zonnebaden. Genieten van een levenslange garantie op de waterdichtheid van de kuip en tegen osmose, is gelijk aan zorgeloos genieten.  Bollen Zwembaden heeft een garantie van 24h dienst na verkoop alsook een persoonlijke aanpak met klanten.

Een LPW Pools kuip bestaat uit 5 lagen volledig vinylester materiaal met een honingraatstructuur als middelste laag. Dit maakt het geheel ondoordringbaar door water en volledig zelfdragend.