Zwembaden

Realisatie van Alpha Industries AWT bvba

Alpha Industries AWT bvba

Alpha Industries AWT bvba
  1. Stadsheide 27
  2. 3500 Hasselt
  1. +32 11 30 13 80
  2. [email protected]

Wellness op maat

Alpha Wellness Sensations beschikt over een creatief team van technische specialisten én het beheert zelf de productie. Daarom is het mogelijk om alle bestaande standaardapparaten aan te passen aan de individuele wensen van de klant. Je kan dus bij Alpha Wellness Sensations je hoogst persoonlijke, volledig aangepaste wellnesscenter bestellen. Of je nu een particuliere klant, een hotel of een wellnesscenter bent.

Voor professionals en particulieren

Wie een sauna, een infraroodcabine, een hamam, een biosauna, een douchecel of een combinatie ervan wil installeren kan daarvoor terecht bij Alpha Wellness Sensations. Het bedrijf levert en doet dat bovendien perfect op maat. Hotels of wellnesscentra die een (extra) wellnessruimte willen bijbouwen, maar geconfronteerd worden met praktische moeilijkheden zoals scheve muren, aflopende plafonds of scherpe of stompe hoeken, hoeven dus niet meer te wanhopen. Maar ook particulieren die in hun slaap- of badkamer of in hun poolhouse een wellnessapparaat willen integreren, kunnen een beroep doen op Alpha Wellness Sensations. Bij een aanvraag komt het Alpha-plaatsingsteam ter plaatse de toestand in ogenschouw nemen en doet er meteen de nodige opmetingen. Het bekijkt ook alle praktische problemen die zich zouden kunnen voordoen op het vlak van aansluitingen en afvoeren. Aansluitingspunten voor elektriciteit, de toe- en afvoeren van water, de mogelijkheden voor ventilatie, ... Alles wordt in kaart gebracht en door het R&D-team in een op maat gesneden plan gegoten. Daarbij wordt advies gegeven over kleuren, afwerkingsmaterialen, houtsoorten en dies meer.

Superieure kwaliteit

Bij professionele klanten wordt in het plan eveneens rekening gehouden met de bestaande VLAREM II-reglementering zodat er op het vlak van waterkwaliteit nooit problemen kunnen ontstaan. Alpha’s professionele sauna’s voldoen aan de normen zoals de M3-regelgeving. Bovendien gebruikt Alpha Wellness Sensations hout van 18mm dik, een zwaardere oven met 2 thermostaten en een brandvrije plaat. Een veelgebruikte optie voor professioneel gebruik is een achterwand van natuursteen. Professionals zijn dus zeker van een vlekkeloos en perfect op hun behoeften afgestemd wellnesscenter. Dat bestaat dan bovendien uit toestellen van superieure kwaliteit die het keurmerk ‘Alpha Wellness Sensations’ dragen.