Zwembaden

Realisatie van 't Groene Plan

't Groene Plan

't Groene Plan
  1. Plassendonk 6
  2. 2260 Herenthout
  1. +32 (0)494 70 38 22
  2. [email protected]

Zwemvijver improved

Met een ervaring van 15 jaar en een voortdurende innovatie optimaliseerde ’t Groene Plan de klassieke zwemvijver. Een zwemvijver is een bad waarin de natuur haar werk zelf doet, al dan niet bijgestaan door een conventionele mechanische filtratie met bv. een glasfilter. Het zijn planten zoals de veelgebruikte gele lis of de voor HYBRID POOLS®, gekweekte witte iris, die er in een ‘moeraszone’ voor zorgen dat het water helder blijft.

Deze filterzone kan zowel aansluiten op de vijver als ervan gescheiden worden. Aangezien er bij een zwemvijver algengroei op de wand en de bodem plaatsvindt, is bij onze types “Improved” en “Ultimate” een stofzuigersysteem steeds voorzien. Bij sommige vijvers wordt nog een 100% biologisch zuur gebruikt. Dat sluit kalkaanslag uit en vermindert de algengroei daardoor drastisch. Algen gedijen immers goed op plekken waar kalk zich neerzet. De exclusieve folies (géén EPDM of TPO) zorgen voor een ongekend gebruiksvriendelijk onderhoud.

Improved: deze zwemvijvers hebben ook een moeraszone met planten, maar zijn daarenboven uitgerust met onder meer een stevige, traditionele mechanische filtering. Het is een zwemvijver met aangepaste technieken. Verwarming kan en mag zonder risico's op ziektes of schimmels. Dit is een zwemvijver met het comfort van een kwalitatief hoogstaand en exclusief traditioneel betonnen zwembad: verwarming, jetstream, ligzone, verlichting, ... Alle technieken hebben bovendien een basisautomatisering.

zwemvijver improved met zwarte waterdichting.

  • Voorzien van intelliflo, UV behandeling en PH regeling.
  • Verlichting met Adagio led lampen
  • filtratie via lavafilter op basis van Equisetum scirpoides.
  • boorden in gepoederlakt metaal.