Zwembaden

Realisatie van LPW Pools

LPW Pools

  1. Nieuwlandlaan Zone B 436
  2. 3200 Aarschot
  3. +32 16 62 26 16
  4. info@lpw.be
  5. http://www.lpw.be
Zwembad paspoort

Afmetingen: 11m x 4m

Diepte:1.50m

Bodem en wanden: Full  vinylester monoblok met isolerende honingraatstructuur en levenslange waarborg geplaatst in gewapende chape.

Afwerking: Pearl Grey kleur en 4 witte LED Spots

Type pomp: Warmtepomp Hydro Pro pemium en 19 kw inverter zuinig type

Type filter: Varioflow Pentair filterpomp met frequentieregeling zodat het debiet kan geregeld worden in functie van de dag/nacht temperatuur, water temperatuur en gebruiksfrequentie.

Afdekking: Covrex® Classic automatische rolluik in staalgrijs met 2 geïntegreerde vaste skimmers

Afboording: Keramische boordstenen op maat gemaakt in combinatie met een houten terras

Extra: Bijpassende poolhouse ontworpen naar wensen van de klant.


La Plage 11 in Kuringen door Bollen zwembaden

Werd ontworpen voor pure ontspanning in combinatie met sportief zwemmen. Dit high-end energiezuinig zwembad heeft een uitzonderlijk design rond zijn trap; de eerste trede vormt een echt onderwaterzitbank, wat benut kan worden als een plaats om te rusten of voor kinderen die een beetje wensen te zonnebaden. Genieten van een levenslange garantie op de waterdichtheid van de kuip en tegen osmose, is gelijk aan zorgeloos genieten.  Bollen Zwembaden Garantie van 24h dienst na verkoop, een persoonlijke aanpak met klanten.

 Een LPW Pools kuip die bestaat uit 5 lagen volledig vinylester materiaal met een honingraatstructuur als middelste laag. Dit maakt het geheel ondoordringbaar door water en volledig zelfdragend.