Zwembaden

Realisatie van LPW Pools

LPW Pools

  1. Nieuwlandlaan Zone B 436
  2. 3200 Aarschot
  3. +32 16 62 26 16
  4. info@lpw.be
  5. http://www.lpw.be
Zwembad paspoort

Afmetingen: 11m x 4m

Diepte:1.50m

Bodem en wanden: Full  vinylester monoblok met isolerende honingraatstructuur en levenslange waarborg geplaatst in gewapende chape.

Afwerking: Pearl Grey kleur en 4 witte LED Spots

Type pomp: Warmtepomp Hydro Pro pemium en 19 kw inverter zuinig type

Type filter: Varioflow Pentair filterpomp met frequentieregeling zodat het debiet kan geregeld worden in functie van de dag/nacht temperatuur, water temperatuur en gebruiksfrequentie.

Afdekking: Covrex® Classic automatische rolluik in staalgrijs met 2 geïntegreerde vaste skimmers

Afboording: Blauwe natuursteen


La Plage 11 in Oudenaarde door LPW Pools

De materialen die gebruikt zijn bij de afwerking van het zwembad zijn zoveel mogelijk doorgetrokken bij het ontwerp en bouw van het poolhouse, deze werd door een externe partner gebouwd. Een hoogwaterstand dankzij een geïntegreerde hoogwaterskimmer die weggewerkt werd in de rolluikbak. Dit prachtig project is van Bloomwellness, je kan hier heerlijk overnachten en gebruik maken van het mooie zwembad, sauna en andere faciliteiten.  

Een LPW Pools kuip die bestaat uit lagen volledig vinylester materiaal met een honingraatstructuur als middelste laag. Een goede isolatie versterkt met de automatische rolluik van Covrex. Het zwembad werd volledig gemonteerd in de fabriek wat het risico op fouten veel kleiner maakt.