Zwembaden

Realisatie van LPW Pools

LPW Pools

  1. Nieuwlandlaan Zone B 436
  2. 3200 Aarschot
  3. +32 16 62 26 16
  4. info@lpw.be
  5. http://www.lpw.be
Zwembad paspoort
  1. Bodem & wanden: monoblok vinylester
  2. Materiaal: vinylester met honingraatstructuur
  3. Varia: zitbank van 85 cm breed, Covrex® rolluik 

Project Nieuwrode

'La Plage' waterspeelplaats en zonneterras

In Nieuwrode (Vlaams Brabant) ligt dit prachtige La Plage 9 bad van LPW  Pools. La Plage 9 is de nieuwste telg in het gamma van deze Belgische zwembadbouwer. Het monoblok zwembad is, net als de rest uit het assortiment, opgebouwd uit zes lagen vinylester waarvan de innovatieve honingraat voor extra isolatie zorgt. Het bad is voorzien van een brede multifunctionele onderwaterzitbank die niet alleen het Covrex® rolluik veilig verbergt, maar tevens kan dienen als waterspeelplaats voor de kinderen en als zonneterras voor de ouders.

Met dat zonneterras of ‘plage’ kwam LPW Pools tegemoet aan de initiële vraag van de klant naar een zwembad met plaats voor watergewenning voor de kleine kinderen en tevens de mogelijkheid voor de ouders om te relaxen. Dit alles diende in een strak design gegoten te worden om esthetisch mooi aan te sluiten bij de woning. Het bad werd op zeven werkdagen geplaatst, met inbegrip van de natuurstenen boord met rechte neus om het strakke design van het zwembad te bestendigen.

Esthetische mooie hoge waterstand

Het betreft hier een full vinylester monoblok zwembad met dubbele hoogwaterskimmer die het grote wateroppervlakte zuivert en het drijvend vuil verwijdert. De zitbank is 85 cm breed en is dus zeer praktisch aangezien ze naast ‘strand’ en ‘speelplaats’ ook dient als eerste trede van de comfortabele trap en er geen aparte rolluikbak nodig is dankzij de elegante oplossing onder de eerste trede.

Uniek Covrex® rolluik

Andere doorslaggevende argumenten van de klant waren het feit dat het LPW Pools bad en het Covrex® rolluik  Belgische producten zijn, dat de zwembadbouwer bijzonder goed en makkelijk bereikbaar is en dat LPW Pools kan bogen op een jarenlange ervaring en knowhow. Het Covrex® Classic rolluik is een essentieel onderdeel van het zwembad omdat het de veiligheid van kinderen en huisdieren garandeert en zorgt voor een aanzienlijke besparing van energie. Dankzij de unieke soepele Covrex® verbindingen is het rolluik ook nog eens zeer onderhoudsvriendelijk. Bovendien biedt LPW Pools, naast de levenslange garantie op de kuip op waterdichtheid en tegen osmose, ook nog eens vijf jaar garantie op het roldek, inclusief hagelen stormschade.