Zwembaden

Realisatie van Schreppie Pools BVBA

Schreppie Pools BVBA

Schreppie Pools BVBA
 1. Bijenpad 29
 2. 2450 Meerhout
 1. +32 (0)14 75 00 62
 2. [email protected]
Zwembad paspoort
 1. Afmetingen: 8,7 m x 3,5 m x 1,45m
 2. Hoektrap
 3. Lamelafdekking Aquatop PVC Solar van T&A
 4. Lichtgrijze alkorplan 2010-folie, op maat gemaakt
 5. Pentair Titon filter en HGS-pomp
 6. Boordstenen van grijze Chinese graniet
 7. Ph- & chloorregeling
 8. Warmtepomp Hayward Sumheat
 9. Inbouwstukken van Hayward
 10. Kostprijs: € 35.000 (btw en plaatsing inbegrepen)

Jouw droomzwembad

Vakantiepret in eigen tuin is een concept dat iedereen kan bekoren. Dagelijks enkele baantjes trekken om je conditie op peil te houden, of gewoon dartelen en plonzen met de kinderen en dat in een kwaliteitsvol zwembad, helemaal op maat van jouw wensen en noden dat garant staat voor ongebreideld zwemplezier. Schreppie Pools realiseert jouw droomzwembad!

Meermaals goud

Schreppie Pools plaatste in 2006 haar eerste zwembad en groeide al snel uit tot een gevestigde waarde in de sector. Het familiebedrijf groeit gestaag en verwezenlijkt ondertussen een 50-tal projecten op jaarbasis over heel Vlaanderen. Dat Schreppie Pools goed bezig is, blijkt uit hun succesvolle deelnames aan de wedstrijd “Zwembadbouwer van het Jaar”. Zaakvoerders An Schreppers, Bart Huygens en Frank Huygens zijn maar al te trots: “In de 4 jaren dat we deelnamen, behaalden we drie keer goud en één keer zilver.”

Maatwerk is standaard

“Bij Schreppie Pools is maatwerk standaard”, zegt Bart Huygens. “Schreppie Pools bouwt zeer degelijke zwembaden aan correcte prijzen en staat garant voor kwaliteit, eerlijkheid en degelijk advies.” Schreppie Pools adviseert haar klanten van a tot z bij de aanleg van het droomzwembad: van materiaalkeuze tot en met de afwerking. Hierbij kan het project volledig door Schreppie Pools aangelegd worden: van het uitgraven en bouwen van het zwembad tot en met de isolatie, afwerking en de technische installaties. “Ook als onze klant handig is en graag zelf de handen uit de mouwen steekt, kan hij bij ons terecht voor alle materialen, handleidingen en vakkundige begeleiding om zelf aan de slag te gaan”, vervolgt An Schreppers. De folie en isolatie worden steeds door Schreppie Pools geplaatst.

Specialiteit: bouwkundige baden

Schreppie Pools is gespecialiseerd in bouwkundige zwembaden. “Een bouwkundig zwembad is een zwembad met een betonnen bouwkundige of gegoten kuip die bekleed wordt met een hoogwaardige pvc-liner op maat”, licht Bart Huygens toe. “Elke maat en vorm is mogelijk. Een bouwkundig foliebad biedt veel mogelijkheden qua afmetingen, inbouwdelen en accessoires. Zo kan je het bad helemaal volgens jouw wens maken.”

Monoblok zwembaden & overloopzwembaden

“In de toekomst willen wij ook betaalbare, kwaliteitsvolle overloopzwembaden op maat aanbieden”, gaat Frank Huygens verder. “We blijven de prachtige monoblokzwembaden van Zeydon promoten die helemaal aansluiten bij onze visie op kwaliteit. En, we optimaliseren elke dag weer onze dienst na verkoop voor onze klanten. Zo hebben we een extra kracht aangenomen om in de toekomst een nog snellere en betere service te kunnen aanbieden. En in mei opent onze toonzaal!”