Zwembaden

Realisatie van Alpha Wellness Sensations

Alpha Wellness Sensations

Alpha Wellness Sensations
  1. Stadsheide 27
  2. 3500 Hasselt
  1. +32 11 301 380

Amare Spa, Beervelde

Amaré Wellness nodigt klanten uit voor een verkwikkende privé sauna-sessie, al dan niet met overnachting om er een rustgevend weekend van te maken. Alpha Wellness Sensations tekende voor verschillende faciliteiten: een Chaleur-sauna en -stoombad en de ijsgrot.

Nabij Lokeren opende onlangs de nieuwe privé-spa: Amaré Wellness. Een eerste eyecatcher hier is de sauna met 3D-achterwand. Het geprezen Chaleur-model werd op maat gemaakt met een binnenafwerking volledig in ayoushout. De achterwand en tussenwanden van de banken zorgen voor een uniek effect dankzij de 3D-bewerking. De ledstrips achter de banken en in het plafond laten dit nog extra uitkomen. Sfeer en gezelligheid ten top met de sterrenhemel, het aroma-doseringssysteem en de luidsprekers voor de ideale soundtrack. Veiligheid voorop met de glazen voorwand uit veiligheidsglas.

Een tweede blikvanger is het Chaleur-stoombad. Lichte kleuren, die mooi samensmelten met de bleke tegels van de ruimte waar het stoombad op uitgeeft via de glazen toegangsdeur, spelen de hoofdtoon. Deze tegels met een schuine lijn als subtiele textuur wisselen binnenin af met mozaïeksteentjes voor de wanden en banken. Het gebogen plafond bevat enkele ledspots die samenwerken met de ledstrips onder de banken en in de uitsparing van de wanden. Zo een verlichte niche zien we eveneens aan de douche van het stoombad.

Last but not least gaan we afkoelen in de ijsgrot! Het groteffect wordt benadrukt door het design in cementsteen waarmee deze koude kamer is bezet. Tussen de spleten door fonkelen enkele lichtpuntjes. En als het luchtkoelsysteem nog niet voldoende afkoelt, kan je naar de ijsmachine die 3 kg ijs per uur produceert. Brrr …!

Meer realisaties