Zwembaden

Realisatie van Alpha Wellness Sensations

Alpha Wellness Sensations

Alpha Wellness Sensations
 1. Stadsheide 27
 2. 3500 Hasselt
 1. +32 11 301 380
Zwembad paspoort
 1. 250 cm W x 500 cm D x 225cm H
 2. Binnenafwerking in hemlock-planchetten
 3. Buitenkant EPDM met afwerking in heidematten
 4. Banken type Outdoor luxury in hemlock
 5. Achterwand in quartz-stenen type Soft heat
 6. Ledstrips RGB achter de rugleuningen, in de neus van de banken en eronder
 7. Tussenruimte met bankje, opbergruimte en kapstokhaakjes
 8. Tussenwand in veiligheidsglas
 9. Glazen voorwand in aluminium kader met dubbel veiligheidsglas
 10. 6 magnesiumstralers 500watt onder de banken
 11. Oven 9kW

Voetbal trainingscampus, Zeist

Ook voor topvoetballers is ontspanning een must. Zeker na een intense training! Op het belangrijkste Nederlandse trainingsveld mocht Alpha Wellness Sensations een grote Eclipse sauna installeren. 

De campus is de plaats waar de nationale selectie in form moet geraken. En zeker voor de beste voetballers mag niets aan het toeval overgelaten worden … Enter Alpha Wellness Sensations om het terrein van een uitgebreide sauna te voorzien. In zijn geheel is de Eclipse 5 meter lang. Aan de buitenkant is hij helemaal afgewerkt met heidematten zodat hij perfect past bij de groene grasmatten en de omliggende bomen. Een glazen voorwand zorgt voor de connectie met buiten. De weg ernaartoe is mooi afgewerkt met een klinkerpad en naast de sauna spotten we de Jee-O buitendouche. 

Binnenin bestaat de sauna uit twee delen. Eerst een klein maar handig voorportaal dat plaats biedt om handdoeken, badjassen en slippers netjes op te bergen. Achter de glazen tussenwand strekt de sauna zelf zich lang uit. De ‘outdoor luxury’ banken uit hemlock lijken eindeloos, mooi uitgelicht door de ledstrips die alle kleuren aannemen. De achterwand is bezet met licht gekleurde quartz-stenen, die een mooie omkadering geven aan de designoven. Voor een ideale verspreiding van de warmte zijn er nog 6 magnesiumstralers onder de banken ingebouwd. Alles voor het perfecte spierherstel!

Meer realisaties