Zwembaden

Realisatie van Alpha Wellness Sensations

Alpha Wellness Sensations

Alpha Wellness Sensations
  1. Stadsheide 27
  2. 3500 Hasselt
  1. +32 11 301 380

W Hotel, XI’AN

Hotel W in Xi’an is het grootste van de W-hotelketen in Azië. Interieur en exterieur zijn uniek in grootsheid en exclusiviteit. Voor de wellness in de spa en de suites tekende Alpha Wellness Sensations. 

Qujiang New District is een economisch centrum met kunst, luxury shopping, toerisme en 5-sterrenhotels. Hotel W ligt in deze nieuwe wijk aan het water, naast de beroemde Royal Garden in het oude Chang’an. Het hotel telt 385 kamers die zijn ingericht met het kenmerkende W-bed, avant-gardemeubels van Vondom en de beste Dyson haardrogers. De uitloopbalkons geven schitterende panorama's van Qujiang prijs. Culinair word je op je wenken bediend in één van de 3 eetgelegenheden of in de cocktailbar. ‘Fit’, ‘Wet’ en ‘Away’, respectievelijk de fitnessruimte, het zwembad en de spa, ondersteunen lichaam en geest.

Zo’n exclusief hotel vraagt om een exclusieve inrichting, en voor de wellnessfaciliteiten was Alpha Wellness Sensations de uitgelezen partner. In de sauna’s creëren de strakke verticale ceder planken een strakke maar cosy look-and-feel die al dan niet aangevuld wordt met een verlichte wand van zoutstenen. In de stoomcabine is het de groene schakering van de mozaïek die de uitstraling warm en modern maakt. Waar nodig geeft het opaal veiligheidsglas in de deuren de nodige privacy. Alles voorzien van de nodige technische snufjes waar Alpha Wellness Sensations bekend om is. 

Meer realisaties