Zwembaden

Realisatie van Alpha Wellness Sensations

Alpha Wellness Sensations

Alpha Wellness Sensations
  1. Stadsheide 27
  2. 3500 Hasselt
  1. +32 11 301 380

Privé wellness, Ehner

Een meer uitgebreide privé-wellness dan deze in het Luxemburgse Ehner zal je niet snel vinden. Het project, dat mooi geïntegreerd is in het rustieke kader van de woonst, omvat een zwembad, douche-unit, sauna, hamam, infrarood en fitness-zolder. De installaties van Alpha Wellness Sensations werden verdiend bekroond in de categorie wellness@home van de wedstrijd Belgische zwembad-, wellness- en zwemvijverbouwer!

De klant was gecharmeerd door de Abstracto sauna in de showroom en bestelde onmiddellijk de full option-versie met indirecte ledverlichting, onzichtbare luidsprekers, wave banken, herstelbare rugleuningen, automatische opgiet, wifi-besturing en combi-oven. Maar de binnenbekleding is echt de kers op de taart. Met schuine vlakken en hoeken van ‘verbrande’ houten panelen wordt een grot-effect gecreëerd dat werkelijk uniek is en fantastisch past in de rustieke sfeer van de ruimte. De warmte die het donker geblakerde hout uitstraalt, vinden we ook terug in de infraroodcabine. Hier zijn ook de wanden ermee bekleed. De ergonomisch gevormde bank heeft dezelfde vorm infraroodstraler geïntegreerd en ook zijdelings zijn er nog twee verschillende stralers. Verder wordt deze knusse ruimte ruimte verlicht door indirecte ledverlichting in de contouren van het plafond. 

De hamam ernaast is dan weer een toonbeeld van rust en zen. Eerder modern door de combinatie van lichte banken en donkere wanden, maar zeker zo gezellig door ook hier het gebruik van mooi geplaatste indirecte ledverlichting en een sterrenhemel. De verwarmde loungezetels zijn bezet met lichte mozaïektegels en de wanden met donkergrijs Venetiaans stucwerk. Ook hier zijn de opties legio: een zelfreinigende stoomgenerator, een afkoelslang, verse luchttoevoer, muziek en een automatisch aroma-doseersysteem met 4 aroma’s. Alles is te besturen via een touchscreen.
Vanuit elk van de wellness-faciliteiten is er mooi zicht op het zwembad door de glazen voorwand. Als er iemand toe is aan een indoor-staycation, heb je hier perfecte voorbeeld gevonden! ;-)

Meer realisaties