Zwembaden

Realisatie van Alpha Wellness Sensations

Alpha Wellness Sensations

Alpha Wellness Sensations
  1. Stadsheide 27
  2. 3500 Hasselt
  1. +32 11 301 380

Misora Wellness, Kermt

De private wellness Misora te Kermt inrichten, was voor Alpha Wellness Sensations een thuismatch. Inwoners van Hasselt en omstreken kunnen weer in een nieuw pareltje van rust en ontspanning terecht. 

Een kleinschalig maar toch uitgebreid project met alles erop en eraan, zo kan je Misora het best omschrijven. Voor deze wellness mocht Alpha Wellness Sensations zowel een sauna, infrarood, hamam als spa uit het Chaleur-gamma installeren. Met als kers op de taart ook nog 2 Alpha hangstoelen met uv-lichttherapie. Deze zwevende loungebanken hangen als speelse schommels op, maar zijn het summum van relaxatie. Dankzij de Sun Lounge verlichting erboven, wordt dit schommelen een weldaad voor de huid. 

Binnen in het complex treffen we de sauna ‘De Luxe’ aan met extra brede banken die op het bovenste niveau met een afgeronde hoek geplaatst zijn. Met de verticale latjes van het ligvlak wordt zo een speciale waaier gecreëerd. De achterwand van de sauna is bekleed met steenstrips; de zijwanden en het plafond met planchetten uit ceder die een eenheid vormen met de banken en de rugleuning. Het plafond verbergt een sterrenhemel die in de avonduren voor de nodige sfeer zorgt. Naast de sauna is een knusse infraroodhoek gemaakt met een ergonomische bank en 6 stralers. Ook hier werd alles met cederhout afgewerkt. 

Aan de andere kant van de ruimte bevindt zich de stoomcabine. Deze is bekleed met mozaïek in een zachte bruin-beige schakering. De bank is ergonomisch afgerond wat mooi uitgelicht wordt door de RGB-ledstrip net onder de neus van de bank. Afkoelslang, verse luchtinvoer en aromapomp geven je een complete stoombad-ervaring. Last but not least vinden we buiten de ronde spa. Deze is gezellig ingewerkt in een houten overkapping naast de haag en laat je uitkijken over het grote zwembad. Massagejets en luchtpomp zorgen voor het nodige bubbel- en bruiseffect. De overloop van de spa komt uit in de buffertank van het zwembad, dus ook ecologisch werd alles op punt gesteld. Gerust genieten van al deze faciliteiten!

Meer realisaties