Zwembaden

Realisatie van Alpha Wellness Sensations

Alpha Wellness Sensations

Alpha Wellness Sensations
  1. Stadsheide 27
  2. 3500 Hasselt
  1. +32 11 301 380

Private wellness, Hamont

Na de infrarood-barrel, mocht Alpha Wellness Sensations een unit ontwerpen met stoombad, douche en vestiaire. Elke beschikbare vierkante centimeter werd optimaal ingevuld voor deze tevreden terugkerende klant.

Gezondheid staat centraal voor dit koppel dat vroeger regelmatig een openbare wellness bezocht. Van het intens deugddoende gevoel dat ze elke keer in een infraroodsauna ervaarden, wilden ze graag ook thuis genieten. Dus deed de infrarood-barrel van Alpha Wellness Sensations zijn intrede. Door de natuurlijke afwerking met heidematten en dikke ceder balken, past de ton mooi in de tuin. De warmte van de infrarood, via de 6 full-spectrum stralers, is zo een opkikker voor het lichaam dat er elke dag van genoten werd. Vandaar dat de eigenaars hun privé-wellness wilden uitbreiden met een stoomcabine.

Omdat ze zo tevreden waren, klopten ze opnieuw aan bij Alpha Wellness Sensations. De beschikbare ruimte werd grondig bekeken en uiteindelijk werd er gekozen voor een unit waarin het stoombad geflankeerd wordt door een doucheruimte en vestiaire. Zo is alles handig bij elkaar. De toegang tot elke ruimte is via een aparte deur, type Chaleur in een aluminium kader. Overal zijn ledspots geplaatst in het plafond. Het stoombad is bezet met lichte mozaïektegeltjes. Onderaan deze bank is nog extra ledverlichting voorzien. De doucheruimte en vestiaire zijn eveneens in een lichte kleur afgewerkt; met witte acrylplaten. De combinatie van de infrarood en het stoombad is voor de eigenaars ideaal.  En met de douche- en kleedruimte aansluitend is er echt het gevoel van een privé-wellnessparadijs. Dagdagelijks wordt er hier genoten van de weldaden van warmte!  

Meer realisaties