Zwembaden

Realisatie van Alpha Wellness Sensations

Alpha Wellness Sensations

Alpha Wellness Sensations
 1. Stadsheide 27
 2. 3500 Hasselt
 1. +32 11 301 380
Zwembad paspoort
 1. - 250 cm W x 190 cm D x 230cm H
 2. - Binnenafwerking in planchetten thermo ayous
 3. - Achterwand 3D-design in thermo ayous
 4. - Banken in smalle latjes met brede neuzen
 5. - Ledverlichting RGB indirect in bank en spots in plafond
 6. - Glazen voorwand in veiligheidsglas
 7. - Luidsprekerset
 8. - Saunaoven 12 kW

Chaleur 3D sauna, Amsterdam

In een moderne woonst in de Nederlandse hoofdstad Amsterdam werd een pracht van een sauna geplaatst. Alpha Wellness Sensations zorgde voor ontwerp met 3D-design en installatie op maat.

De wellnessruimte in het huis, waar ook al een hamam staat, is strak en clean. Witte muren worden onderbroken door zwarte kaders van ramen en glazen deuren. De sauna werd hier passend gepositioneerd in een hoek naast het stoombad en een glazen doorgang. De glazen zij- en voorwand van de sauna perfectioneren het geheel. De houten afwerking zorgt zowel aan de binnen- als aan de buitenkant voor het heerlijk warme sauna-gevoel. De het gebruik van dunnen rechte latjes blijft het strakke design gerespecteerd.

Binnenin zorgt de 3D-achterwand voor een bijzondere en moderne touch. De verheven tekening uit thermisch ayoushout wordt indirect uitgelicht via de bank, en direct met spotjes in het plafond. De smalle latjes van de buitenafwerking komen zowel terug in de banken als iets breder in de binnenafwerking. De donkere saunaoven pronkt in de glazen hoek van voorwand en zijwand. Hier werden onderaan verluchtingsgaten voorzien in het glas. Via de luidsprekerset kies je jouw perfecte soundtrack voor enkele ontspannende wellnessmomenten.

Meer realisaties