Zwembaden

Realisatie van Alpha Wellness Sensations

Alpha Wellness Sensations

Alpha Wellness Sensations
  1. Stadsheide 27
  2. 3500 Hasselt
  1. +32 11 301 380

Outdoor Luxury @ Beverly Hills

Om het terras van dit huis in Beverly Hills te bereiken, ga je buiten een trap op. Bovenaan wacht een prachtige panoramische sauna op je. Alpha Wellness Sensations ontwierp deze helemaal op wens van de klant en in de stijl van het huis. Perfect aangepast aan de ligging, geniet je hier in stijl van een fantastisch uitzicht.

De naam Beverly Hills doet al vermoeden dat veel huizen qua bouwstijl aangepast moeten worden aan het heuvelachtige landschap. Dit levert meer dan eens verrassende niveauverschillen en cosy hoekjes op. Dit terras met tuinset om zalig in te loungen is daar een mooi voorbeeld van. Omgeven door groen en met een mooi zicht op de lager gelegen gedeeltes, prijkt ook de witte sauna trots op het terras. De plaatsing is zo gebeurd dat de gebruikers volledig vergezicht hebben (met een groot raam aan de voorzijde en een raam in beide zijwanden), zonder dat er inkijk mogelijk is van de buren. De witte buitenkleur werd gekozen om de eenheid met het huis en de tuinschutting verder te trekken. Assorti met raamwerk van de sauna werd ernaast een douchewand geplaatst uit aluminium lamellen. Alles wat je nodig hebt, dadelijk bij de hand. 
Ook binnenin de sauna is het luxe troef. Het mooie ayoushout geeft die typische warme en gezellige sfeer van een Finse sauna. Ook de saunaoven is er mooi mee afgewerkt. Verder zijn er 10 full spectrum infraroodstralers die gecombineerd met de sauna of afzonderlijk gebruikt kunnen worden. De banken en de stralers zijn zo opgebouwd dat het gehele lichaam kan profiteren van de kracht van de infrarood. Als kers op de taart is de volledige achterwand bezet met zoutstenen uit de Himalaya die een sfeervolle gloed geven dankzij de indirecte verlichting erachter. Een knap staaltje maatwerk!

Meer realisaties