Zwembaden

Realisatie van Alpha Wellness Sensations

Alpha Wellness Sensations

Alpha Wellness Sensations
  1. Stadsheide 27
  2. 3500 Hasselt
  1. +32 11 301 380

Privé Wellness, Spa

Voor een art-nouveau kasteel in Spa ontwierp Alpha Wellness Sensations een uitgebreide wellness-zone. En zoals het voor een kasteel betaamt, straalt het project een en al luxe uit. 

In het kasteel werd een nieuwe kelder aangelegd die als bestemming ‘wellness-ruimte’ kreeg. Het art-nouveau kasteel bestaat uit 20 kamers waarvan 5 grote suites. Deze werden gecombineerd tot enkele ‘appartementen’ met sanitair. Om het nieuwe project voor de wellness in goede banen te leiden, werd Alpha Wellness Sensations aangesproken. Ontwerp en uitvoering lieten niets aan de wensen over, met een uiterst tevreden kasteelheer tot gevolg.

Het project, dat zeer veel warmte en gezelligheid uitstraalt, behelst een sauna, hamam en infrarood. De sauna is een zoutsauna waarbij de volledige binnenafwerking bestaat uit ruwe zoutstenen die verlicht zijn. De hamam heeft ergonomische banken die afgewerkt zijn in mozaïek. Ledspots in het plafond zorgen voor een feeërieke sfeer. Tussen de 2 banken werd een lavabo met afkoelslang voorzien. De infrarood is van het lounge-type, ook met ergonomische banken en extra voetsteunen. 2 infraroodstralers zijn ergonomisch gevormd naar de bank en 2 bevinden zich in het plafond. Een idyllische setting om volop te genieten en te ontspannen!

Meer realisaties