Zwembaden

Realisatie van Alpha Wellness Sensations

Alpha Wellness Sensations

Alpha Wellness Sensations
  1. Stadsheide 27
  2. 3500 Hasselt
  1. +32 11 301 380

Fuxing Royale Housing, Shanghai

Wonen in een stad als Shanghai, het spreekt tot de verbeelding ... Het kleine vissersdorpje (Shang= boven; Hai= zee) is uitgegroeid tot de grootste haven ter wereld en de grootste stad van China. Meer dan 20 miljoen mensen zijn hier gehuisvest en voor de happy few is dat in grote luxe. 

Waar vroeger ruimte het ultieme kenmerk van luxe was, spreken nu de top-gelokaliseerde appartementen in Shanghai een publiek van jonge professionals aan. Maar ook zij willen niet aan luxe inboeten. Oplossing? Een wellness-center in het appartementsgebouw dat alleen toegankelijk is voor de bewoners van de residentie. Alpha Wellness Sensations richtte zo een wellness-center in voor de Fuxing Royal-residentie in het hartje van de stad. Ook als bewoner moet je een afspraak maken om te gaan genieten in het wellness-center. Hierdoor blijven de rust en privacy gerespecteerd. Voor een plekje in een bouw als deze moet je in Shanghai al gauw 16 000 euro per m2 kunnen neertellen. Voor een klein appartement van 100 m2 zit je dus boven de 1,5 miljoen euro. En dan te bedenken dat het merendeel van de appartementen meer dan 200m2 meet! Enkele uren op je gemak in de wellness kunnen doorbrengen is dan ook geen overbodige luxe.

Alpha Wellness Sensations richtte deze ruimte in met 2 sauna’s en een hamam. Bijzondere details zoals de indirecte ledverlichting achter de zoutwanden en het golvende effect van de banken geven de sauna’s een exclusieve touch. De mooie afwerking met mozaïek  in de hamam laat het vakmanschap zien. En natuurlijk zijn alle  technische specificaties perfect in orde en zijn de installaties  voorzien van de allernieuwste snufjes op gebied van accessoires.  Het zal de bewoners aan niets ontbreken wanneer ze hun hectische werkdagen hier kunnen afsluiten.

Meer realisaties