Zwembaden

Realisatie van Alpha Wellness Sensations

Alpha Wellness Sensations

Alpha Wellness Sensations
 1. Stadsheide 27
 2. 3500 Hasselt
 1. +32 11 301 380
Zwembad paspoort
 1. 320 cm W x 230 cm D x 2245cm H
 2. Buitenafwerking in Rockpanelen antraciet
 3. Binnenafwerking in ayous planchetten
 4. Banken type Outdoor Luxury
 5. Deur en venster in aluminium kader met dubbele beglazing
 6. Voorruimte met douche
 7. Twee full-spectrum infraroodstralers met dimmerfunctie
 8. Indirecte ledverlichting onder de banken en in de doucheruimte
 9. Sauna-oven 13.5 kW

Luxury Outdoor, Duelem

De patio van deze moderne woning werd geüpgraded met luxueuze sauna-unit. Alpha Wellness Sensations personaliseerde deze helemaal naar de wensen van de klant. 

De ommuurde tuin van deze woonst in Luxemburg is een samensmelting van moderne elementen die aansluiten op de architectuur van het huis. Strakke plantenzones zijn rijkelijk gevuld met bloemen en planten. Een groene haag steekt verrassend af tegen een betonnen muur. In het midden vult een ruime spa het houten terras. De donkere accenten van het huis werden weerspiegeld in de antraciet rockpanelen van de sauna-unit. Deze heeft een groot raam zodat er kan genoten worden van het zicht op de patio. De strategische plaatsing geeft volledige privacy in de besloten tuin. 

De Luxury Outdoor-unit wordt op maat en volgens de indeling van de klant opgebouwd. Hier werd gekozen voor een douche in de voorruimte met handsproeier en grote vierkante regenkop. De sauna werd helemaal ingekleed met planchetten uit ayoushout die een frisse en strakke look geven. De twee banken zijn afgerond en laten de saunaganger kiezen op welk hoogte hij of zij wil zitten. Door de houten latten te laten doorlopen op de vloer van de sauna, lijkt het alsof ze verder lopen in het terras en wordt alles één mooi geheel. Als rugleuning aan de bovenste bank werden 2 infraroodstralers voorzien. Deze kunnen afzonderlijk of in combinatie met de sauna gebruikt worden. De donkere rechthoekige sauna-oven maakt het moderne design compleet. 

Meer realisaties