Zwembaden

Realisatie van Alpha Wellness Sensations

Alpha Wellness Sensations

Alpha Wellness Sensations
  1. Stadsheide 27
  2. 3500 Hasselt
  1. +32 11 301 380

Nostro Destino, Houthalen

Nostro Destino is een sauna- en wellnesscomplex met twee units om privé af te huren. De inrichting gebeurde in Italiaanse sfeer, met het vakmanschap van Alpha Wellness Sensations.

We vinden Nostro Destino terug in Houthalen-Helchteren. Hieraan gekoppeld is een B&B zodat je van je ontspannende uren een heel wellness-weekend kan maken. De Italiaanse flair die in de omgeving heerst, bepaalt ook het gevoel bij Nostro Destino. Zeker in de arrangementen met lekkere hapjes is dit merkbaar en erg geapprecieerd door de gasten. In het stoombad is het logo van Nostro Destino prachtig verwerkt in de mozaïek waarmee de ruimte bezet is. Een ander futuristisch detail zijn de 3D-golven van ayoushout in de zijwanden van de sauna. Al helemaal verrassend zijn de 2 infraroodstralers aan de buitenkant van de sauna. Allemaal extra’s die de wellness-beleving net iets specialer maken.

Naast de prachtige mozaïek is het stoombad voorzien van een afkoelslang, luidsprekers, toevoer van verse lucht en een noodstop. Verlichting door spots in het plafond en een ledstrook in RGB onder de neus van de lounge-bank. In de sauna pronkt de saunaoven tegen de achterwand onder het middelste raam. Erboven een druppelaar die geleidelijk het aroma verspreidt. De twee andere vensters sluiten aan op de banken. Tezamen met het ‘special effect’ van de zijwanden ontstaat een echte design sauna met visuele lichteffecten en open zicht vanaf de glazen deur om binnen te komen tot de vensters achteraan die uitgeven op de rustruimte. Van daaruit betreed je het overdekte terras waar een ronde spa is ingewerkt in de houten vloer. Met een diameter van 2,5 meter en plaats voor 6 personen is de Chaleur Pro een kanjer van formaat. Toch gaan de uitbaters er prat op deze elke keer van vers water te voorzien. Op en top genieten dus!

Meer realisaties