Zwembaden

Realisatie van Alpha Wellness Sensations

Alpha Wellness Sensations

Alpha Wellness Sensations
  1. Stadsheide 27
  2. 3500 Hasselt
  1. +32 11 301 380

The Jungle Spa, Notre Dame De Monts

De Jungle Spa is weer een uniek concept waar Alpha Wellness Sensations zijn expertise-stempel mocht op drukken. Dit keer met de Outdoor Luxury sauna. 

Notre-Dame-de-Monts is een gemeente in het Franse departement Vendée; regio Pays de la Loire. Het domein Le Sherwood, het land van Robin Hood, is een vakantie-universum midden in de natuur. Het heeft aan de ene kant het nationale bos en aan de andere kant toegang tot de oceaan. De regio verwent zijn vakantiegangers met prachtige landschappen, authentieke tradities en lokale producten. Hier zijn villa’s te huur voor 4 tot 15 personen en in het hart van het bos bevindt zich de Jungle Spa.

De exotische tuin leidt je naar een prachtige plek met een buitensauna, een 38°-bubbelbad, een tikibar en ontspanningsruimtes. De Outdoor Luxury sauna van Alpha Wellness Sensations past perfect in dit plaatje. De constructie is zowel vanbinnen als vanbuiten afgewerkt in ceder. Met een voorwand en halve zijwanden uit glas heb je een breed zicht op de omgeving. Binnenin ervaar je de luxe die je van Alpha Wellness Sensations gewend bent. Zacht afgeronde banken, sfeervolle ledverlichting en een set luidsprekers. De design saunaoven past bij de zwarte omkadering van de ramen en deuren. Hier zit je in een echte ontspanningsbubbel, omgeven door het gezang van vogels. 

 

Meer realisaties