Zwembaden

Realisatie van Alpha Wellness Sensations

Alpha Wellness Sensations

Alpha Wellness Sensations
 1. Stadsheide 27
 2. 3500 Hasselt
 1. +32 11 301 380
Zwembad paspoort
 1. - Infrarood Cabine Chaleur Lounge Combi
 2. 160 cm W x 215 cm D x 220 cm H
 3. Buitenafwerking in rode ceder planchetten
 4. Binnenafwerking in rode ceder planchetten
 5. Ergonomische bank in ceder latten met ergonomische full spectrum stralers
 6. 1 full spectrum straler in de zijwand en 2 vooraan
 7. Saunalamp RGB en indirecte led in het plafond
 8. Glazen deur in veiligheidsglas
 9. Saunaoven 7,5 kW

Lounge combi, Anji County

Sauna, infrarood en sfeer op de badkamer. Daar is de Chaleur Lounge Combi van Alpha Wellness Sensations de perfect invulling voor. Ontdek hier een mooi voorbeeld van een private woning in de stad Huzhou, China.

De Chaleur Lounge Combi combineert het beste van twee werelden. Op een beperkte oppervlakte geniet je zowel van diepe infraroodstralen als van de algemene warmte van een sauna. Beide zijn apart of samen te gebruiken. In dit huis werd de Chaleur-cabine achteraan in de badkamer geplaatst. De glazen toegangsdeur uit veiligheidsglas geeft een mooie overgang van de witte inrichting van de badkamer naar het warme rood van het cederhout in de sauna. Ceder is hier de basis voor zowel de buiten- en binnenafwerking als voor de golvende loungebank.

Voor de infraroodstraling zijn hier vijf full spectrum stralers voorzien. Twee die geïntegreerd zijn in de ergonomisch gevormde bank om perfect de wervelkolom en rugspieren op te warmen. Twee stralers zijn vooraan geplaatst voor de benen en als laatste werd er een straler voorzien in de zijwand om ook de voorzijde van het lichaam de aangename stralingswarmte te laten ervaren. Wanneer je kiest voor een klassieke saunasessie zal de cabine via de saunaoven stevig verhit worden. Extra vocht kan je desgewenst toevoegen door water op de hete stenen te gieten. De saunalamp in de hoek en de ledstrips rondom het plafond zijn aanpasbaar van kleur en creëren zo de perfecte gezelligheid.

Meer realisaties