Zwembaden

Realisatie van Alpha Wellness Sensations

Alpha Wellness Sensations

Alpha Wellness Sensations
 1. Stadsheide 27
 2. 3500 Hasselt
 1. +32 11 301 380
Zwembad paspoort
 1. Chaleur zout sauna
 2. - 300cm W x 380cm D x 230cm H
 3. - Binnenafwerking in brede cederprofielen
 4. - Plafonduitsparing in Rohol cederfineerpaneel
 5. - Banken en rugleuningen in cederhout
 6. - Deur in veiligheidsglas
 7. - RGB LED-verlichting achter de zoutmuren en sterrenhemel in het plafond
 8. - Spreker
 9. - Saunaoven 12Kw
 10. Chaleur kruidensauna
 11. - 330 cm W x 460 cm D x 230 cm H
 12. - Binnenafwerking en plafonduitsparing in Rohol fineerpanelen, type “ChenChen”
 13. - Banken en rugleuningen in ayous hout
 14. - Wandbekleding in marmeren tegels
 15. - Deur in veiligheidsglas

Aquaterra Sportclub, Chisinau

De prestigieuze fitness- en wellnessclub Aquaterra, met 3 vestigingen in de Moldavische hoofdstad Chisinau ging voor een grondige renovatie. Alpha Wellness Sensations stond meteen paraat!

Een eerste nieuwe sauna die geplaatst werd, is de Chaleur zoutsauna. Deze heeft 3 wanden met zoutstenen. De voorwand heeft een groot panoramavenster dat uitkijkt op het zwembad. De verlichting achter de zoutwanden laat de stenen mooi uitkomen en is aan te passen van kleur. Verder werd een sterrenhemel verwerkt in een uitsparing van het plafond. De binnenafwerking van de sauna gebeurde volledig in cederhout met brede planchetten. Ook de saunaoven werd hiermee omkast, zodat je je niet kan verbranden als je via de glazen veiligheidsdeur binnenkomt. 

De Chaleur kruidensauna werd de tweede nieuwe sauna. En design kruidenschaal bovenop de saunaoven verspreidt weldadige geuren in de ruimte. Drie banken zijn gezellig ingebouwd in de drie wanden die met marmeren tegels bezet zijn. Elke bank heeft aan het hoofd- en voeteinde een mooi verlichte decoratieve glasplaat. Verdere indirecte verlichting is er onder de banken, achter de rugleuningen, rond de tegels en in het speciaal uitgewerkte plafond. Deze verlichting laat het contrast tussen het donkere marmer en het bleke ayoushout perfect tot zijn recht komen. De wellnessclub is twee topsauna’s rijker!

Meer realisaties